0

Deshmitari i fundit i Hitlerit

1,300L

Dëshmi bindëse të një dëshmitari okular, për muajt, ditët dhe orët e fundit të dëshpërimit të thellë të diktatorit.

Nga:

Shtëpia botuese:

ISBN: 9789928341396

Nr i faqeve: 268

Ruaje
Ruaje
Si mund t’ju ndihmojmë?

Për të marr i pari njoftime mbi librat e rinj, top 10 të sezonit, librat
më shitur,rekomandimet tona javore dhe ofertat e tiranabook!