0

Autobusi i energjise

1,000L

Autobusi i energjisë, një libër bestsellër ndërkombëtar,i shoqëron lexuesit në një udhëtim frymëzues,i cili u hap mendjen dhe zbulon 10 sekrete për t’iu qasur jetës dhe punës me anën e të menduarit pozitiv e të drejtpërdrejtë,që të con drejt përmbushjes në punë dhe në shtëpi. Jon e gërsheton këtë histori tërheqëse me mendime të holla, duke afruar një udhërrëfyes të fuqishëm për të kapërcyer pengesat dhe për të nxjerr më të mirën nga vetja dhe nga skuadra. Kur t’i hipni autobusit të energjisë,do të shijoni udhëtimin e jetës.

Nga:

Shtëpia botuese:

ISBN: 9789928004673

Nr i faqeve: 246

Ruaje
Ruaje
Si mund t’ju ndihmojmë?

Për të marr i pari njoftime mbi librat e rinj, top 10 të sezonit, librat
më shitur,rekomandimet tona javore dhe ofertat e tiranabook!