0

Vdekja aksidentale e nje anarkisti

700L

Sic thoshte Bertolt Brecht: “Ne kohe te erreta,u kendojme koheve te erreta.Mandej do te zbardhe edhe per ne koha e trendafilave”.Erendesishme per ne mbetet forca per t’ia nisur nga e para,me te njejtin zemerim e te njejten vendosmeri,me dashjen per t’i kallezuar serish publikut prapanicen e zbuluar dhe te neveritshme te hipokrizise

Nga:

Shtëpia botuese:

ISBN: 9789928466600

Nr i faqeve: 160

Ruaje
Ruaje

Përshkrim

Sic thoshte Bertolt Brecht: “Ne kohe te erreta,u kendojme koheve te erreta.Mandej do te zbardhe edhe per ne koha e trendafilave”.Erendesishme per ne mbetet forca per t’ia nisur nga e para,me te njejtin zemerim e te njejten vendosmeri,me dashjen per t’i kallezuar serish publikut prapanicen e zbuluar dhe te neveritshme te hipokrizise

Si mund t’ju ndihmojmë?

Për të marr i pari njoftime mbi librat e rinj, top 10 të sezonit, librat
më shitur,rekomandimet tona javore dhe ofertat e tiranabook!