0

Gjuha e trupit

1,200L

Gjuha juaj e trupit është e dukshme pothuajse gjatë tërë kohës… prandaj, a nuk është e rëndësishme ta dini se çfarë mesazhi po dërgoni? Zbuloni se si ta përdorni gjuhën e trupit për të mirën tuaj dhe se si t’i zbërtheni shenjat e të tjerëve. Hulumtimet tregojnë se mbi 90% e komuni kimit transmetohet pa folur dhe se njerëzit me të suksesshëm – në të gjitha sferat – i zbërthejnë intuitivisht këto shenja. Ne mund të mendojme se dimë se si ta përdorim këtë gjuhë ‘të heshtur por sa nga ne vertet dimë ta perdorim siç duhet? Gjuha e trupit do tju ndihmojë: – t’i kuptoni më mirë të tjerët dhe t’ua lexoni mendjen – te kuptoni çfare shenjash po u dërgoni të tjerëve dhe si ta përdorni këtë gjë për të komunikuar dhe arritur atë që doni – të kuptoni se a është vërtet ajo çfarë po thonë të tjerët ajo që po e mendojnë ose ndiejnë – të mësoni se si ‘ekstremitetet’ tuaja mund t’ju tradhtojnë (pavarësisht asaj që thoni) – të jepni imazh më të mirë ne jetën tuaj shoqërore e të punës duke qenë të vetëdijshëm për gjuhën tuaj (dhe të të tjerëve) të trupit… dhe shumë më shumë. Qëllimi i këtij libri është tju informojë, edukojë dhe zbavisë.Komunikimi është një temë tepër e rëndësishme, element i rëndësishëm që shenjon mirëqenien tonë. Thelbin e komunikimit nuk e përbën vetëm ajo që themi. Menyra se si e transmetojmë mesazhin përmes të folurit, qëndrimi dhe gjestet tona përbejnë zgjidhjen “magjike”.

Nga:

Shtëpia botuese:

ISBN: 9789951817127

Nr i faqeve: 286

Ruaje
Ruaje
Si mund t’ju ndihmojmë?

Për të marr i pari njoftime mbi librat e rinj, top 10 të sezonit, librat
më shitur,rekomandimet tona javore dhe ofertat e tiranabook!