Availability: In Stock

Aventurat e Ninit – Ne panairin e cudive

SKU: 06801

200L

Nini dhe miqte shkojne te argetohen ne nje panair; aty eshte nje karusel i madh,ka hedhje unazazh,peshkim rosakesh plastike dhe nje…tren te cuditshem.Kur hipen ne tren,Nini ndjen frike e ndaj turperohet,por,si gjithmone,bufi Bibu,me miresine e tij,e qeteson dhe i ben shoket te kuptojne se nuk duhet ta ngacmojne e ta vene ne loje,sepse nuk ka asgje te keqe te ndiesh frike.Madje,kjo e ka edhe nje ane te mire….

Përshkrim

Nini dhe miqte shkojne te argetohen ne nje panair; aty eshte nje karusel i madh,ka hedhje unazazh,peshkim rosakesh plastike dhe nje…tren te cuditshem.Kur hipen ne tren,Nini ndjen frike e ndaj turperohet,por,si gjithmone,bufi Bibu,me miresine e tij,e qeteson dhe i ben shoket te kuptojne se nuk duhet ta ngacmojne e ta vene ne loje,sepse nuk ka asgje te keqe te ndiesh frike.Madje,kjo e ka edhe nje ane te mire….